gallery/dsc_0876
gallery/foto blurred met logo_def
gallery/dsc_0962
gallery/dsc_0132

Biodanza is een uitnodiging om vol in het leven te duiken en -al dansend- alle aspecten van het mens-zijn te verkennen en te ontwikkelen.


Leven is beweging, verandering, ontwikkeling. In Biodanza word je uitgenodigd om te bewegen wat er in je leeft. 

 

Biodanza is voor iedereen: jong en oud, danser en beginner, mannen en vrouwen, fit en niet-fit. We dansen op allerlei soorten muziek, je eigen natuurlijke beweging, zonder pasjes, zonder woorden. We dansen alleen en met z'n tweeën, met een groepje en met z'n allen. Iedere dans heeft zijn eigen karakter en elk moment is uniek!

 

In Biodanza werken we via 5 ontwikkellijnen: vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie. In de wekelijkse lessen zullen alle aspecten van Biodanza voorbij komen. In het begin zal het accent vooral liggen op de lijnen van vitaliteit en affectiviteit. Je leert stap-voor-stap, in een veilige omgeving, de verschillende aspecten van Biodanza kennen.

 

Deze groep is geschikt voor beginners in Biodanza, maar ook voor ervaren dansers vinden hier verdieping en verbreding door de grote variëteit aan thema's.

 

Mogelijke bijwerkingen van Biodanza: je kunt meer gaan genieten en meer expressie gaan geven aan wie je bent en wat je wilt, waardoor er meer van jou in de wereld tot uiting kan komen.  :-)

 

 

Hiernaast vind je nog 2 filmpjes over Biodanza:

 

* links: Biodanza ervaringen (in het Nederlands)

 

* rechts: Biodanza voor wederopbouw in Colombia
(post-conflict, in het Spaans, met Engelse ondertitels)

 

 

 

 

 

Biodanza: dans van het leven